Termékek
Fizetési megoldás
Hírlevél
Szűrés
A térkép mérete
Kiadás éve, kiadó
Készlet információ
Fórum
Nincsenek témák!
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
9
4
6
0
9
8
Termék részletek


Velence Nyitott Szemmel - Városkalauz sorozat

-48%
Velence Nyitott Szemmel - Városkalauz sorozat
5 800 Ft
Akció: 3 000 Ft
Kezdete: 2021.07.05   A készlet erejéig!
  A termék tulajdonságai
 • 130×190 mm
 • 290 oldal
 • színes fotók, térképek
 • Kötetünket úgy szerkesztettük meg, hogy átfogóan bemutassa a várost és kultúráját, valamint bevezesse az olvasókat látnivalói világába:

  ◆A kötet elején szereplő Velence sava-borsa rész segítséget nyújt a legfontosabb nevezetességek kiválasztásában. Itt találjuk  a legkiválóbb látnivalókat, a Szerkesztő ajánlatában pedig egyedi élményekről, a legjobb bevásárlóhelyekről és a más tippekről olvashatunk.

  ◆ Ahhoz, hogy megértsük Velencét, múltjáról is tudnunk kell egyet s mást. A város történelméről és kultúrájáról szóló esszéket olyan szakértők írták, akik több éve itt élnek.

  ◆ A Részletes útikalauz fejezetben találjuk a látnivalók leírását. A főbb nevezetességeket számokkal jelöltük, melyeket visszakereshetünk a térképeken.

  ◆ Minden fejezet végén szerepelnek az ajánlott éttermek, bárok és kávézók listái is.

  ◆ A kötetben levő pompás fényképek nemcsak a város földrajzát vagy épületeit mutatják be, hanem igyekeznek visszaadni a település hangulatát, és megismertetnek minket lakóival is.

  ◆ Az Úti tippek részben gyakorlati információkat találunk öt nagyobb témakörre osztva, melyek a közlekedés, a szálláshelyek, a programok (köztük a művészetek, éjszakai élet, a fesztiválok vagy a gyermekprogramok), az ábécé-sorrendbe szedett tippek és a nyelvi útmutató. A térképeket az első fülön található tartalomjegyzék alapján könnyű visszakeresnünk.

  ◆ A könyv végén részletes utca-térképeket találunk, melyeken szerepelnek az éttermek, bárok, kávézók és szállodák is.

 • ISBN
  9789630983662
  Kiadás éve, kiadó
  2016 Kossuth Kiadó
  Készlet információ
  A készlet erejéig.
Webáruház készítés