Termékek
Fizetési megoldás
Hírlevél
Szűrés
A térkép mérete
Kiadás éve, kiadó
Lurdy házban lévő boltunk készlete
Fórum
Nincsenek témák!
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
9
9
6
0
7
0
Termék részletek


TÖRÖKORSZÁG útikönyv

-50%
Raktárkészlet: NINCS
TÖRÖKORSZÁG útikönyv
3 480 Ft
Akció: 1 740 Ft
Kezdete: 2022.06.03   A készlet erejéig!
ELFOGYOTT!

A történelem és a kultúra iránt érdeklődők számára pedig valóságos paradicsom ez a páratlanul gazdag történelmi múlttal rendelkező ország,

 

A Kelet és a Nyugat határán, két kontinensen elhelyezkedő, hatalmas országban minden megtalálható, ami a turistákat vonzza: a homokos tengerparttól a termékeny, gazdag folyóvölgyeken és az erdők borította hegyoldalakon át a hófödte csúcsokig mindenféle táj várja a kikapcsolódni vágyókat, számtalan lehetőséget kínálva természetjárásra, a legkülönfélébb sportokra és a pihenésre.

A történelem és a kultúra iránt érdeklődők számára pedig valóságos paradicsom ez a páratlanul gazdag történelmi múlttal rendelkező ország, mely számos civilizáció bölcsője, és világvallások indultak innen útnak.

Az ókori civilizációk olyan helyszínei – és feltárt maradványai – találhatók itt, mint Trója, Milétosz, Epheszosz, Myra, Antiókhia – és még sorolhatnánk véget nem érően a történelem e nagy helyszíneit. Az első ismert emberi településektől kezdve nyomon követhetjük Nagy Sándor hódításait, Szent Pál útjait, megszemlélhetjük az oszmán és az ottomán kultúra számos építészeti remekművét.

Könyvünk kifejezetten a magyar turistákhoz szól, igazodva igényeikhez és lehetőségeikhez.

A kötetet szép fotó- és térképillusztráció  teszi még értékesebbé.

A kifejezetten magyar turisták számára készülő, s az ő lehetőségeiket, igényeiket figyelembe venni igyekvő, folyamatosan bővülő „Dekameron útikönyvek” sorozat  a világ minden tájára elkalauzolja olvasóit s a turistákat: Horvátországtól kezdve Olaszországon, Spanyolországon, Nagy-Britannián keresztül, Kubán át  az Egyesült Államokig, illetve Dél Amerikáig, különös tekintettel a csodálatos Perura, valamint Kenyával az élen, a festői Afrikába, illetve Mongólián át Kínáig, Ázsiába.

 • ISBN
  9789639331503
  Kiadás éve, kiadó
  Dekameron
  Lurdy házban lévő boltunk készlete
  Elfogyott
  Raktárkészlet
  NINCS
Webáruház készítés