Termékek
Fizetési megoldás
Szűrés
A térkép mérete
Kiadás éve, kiadó
Készlet információ
Fórum
Nincsenek témák!
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
8
0
0
2
9
4
Termék részletek


Sopron - hajtogatott várostérkép

Raktárkészlet: 0 db
Sopron - hajtogatott várostérkép
 • Sopron - hajtogatott várostérkép
990 Ft
ELFOGYOTT!
Sopron hivatalos várostérképe
Sopron térképünk olyan aktuális várostérkép, mely már a közelmúltbeli beruházásokat is ábrázolja.
 •  

  A térképen a tömegközlekedés és a kerékpárutak is feltüntetésre kerültek. Így Ön bármilyen közlekedési eszközt választ, a térképen könnyen megtervezheti az útvonalat. A fontosabb középületeket kiemeltük, az egészségügyi, oktatási intézményeket piktogrammal jelöltük, hogy a térkép használóit segítsük a minél pontosabb tájékozódásban. Az idelátogatók a turisztikai látnivalókat is könnyedén megtalálják a térkép alapján. A parkolók és benzinkutak ábrázolása nagyon hasznos az autósok számára.

   

  Házszámozott Sopron térképünkön az egyirányú utcákat is feltüntettük, ami a könnyebb közlekedést segíti. Várostérképünk jól mutatja a település kapcsolati viszonyait környezetével, ezt segíti a Sopron-Fertődi kistérség melléktérképe is.

   

  Újdonság az előző kiadáshoz képest a Soproni Borvidék melléktérképe a pincészetek listájával.


  Praktikus méretaránya lehetővé teszi, hogy minden jól látható legyen részleteiben, de a teljes város is könnyen áttekinthető. A belvárostérkép a részletes tömegközlekedést is ábrázolja. A modern, barátságos színezésű térkép a település Önkormányzatának szakmai segítségével készült.

Webáruház készítés