Fizetési megoldás
Hírlevél
Fórum
Nincsenek témák!
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
1
0
5
0
9
9
2
Termék részletek


Középiskolai földrajzi atlasz 2022 - CR-0033

Raktárkészlet: VAN
 Középiskolai földrajzi atlasz 2022 - CR-0033
3 990 Ft
KÉSZLET INFORMÁCIÓ:
Van a boltban

9-12. évfolyam, 3. kiadás (2022. 06. 27.)

 

A kötet a szakképzési tankönyvjegyzéken szerepel.

Az atlasz a jól ismert és széles körben használt Középiskolai földrajzi atlasz 16 oldallal bővített kiadása, amely az eddig megszokott tartalmon felül a szakképzés igényeit is figyelembe veszi (turizmusföldrajz). Az alábbi témakörökben új tematikus térképekkel egészült ki a atlasz:

 • A Magyarország részletlapokon a belföldi turizmus és idegenforgalom szempontjából lényeges látnivalók és események kerültek fel piktogramokkal ábrázolva.
 • Magyarország turisztikai régiói és idegenforgalmi tájegységei, egészségturizmus, aktív turizmus, borvidékek, borturizmus
 • Az Európai Unió térképe után újabb tematikus térképeknek adtunk helyet az olyan új fogalmak térképi megjelenítésének, mint pl. a népességmozgások.
 • Új témák pl. az építészeti emlékek és történelmi emlékhelyek, az irodalmi emlékhelyek és könyvtárak a Kárpát-medencében, Európa jelentős építészeti emlékei (korok és stílusok).
 • Európa idegenforgalma (a nemzetközi turistaérkezések száma, idegenforgalmi bevételek az európai országokban, a vendégéjszakák és nemzetközi konferenciák száma Európa nagyvárosaiban)
 • Turizmus és látnivalók Ázsia, Afrika, Észak-, Közép- és Dél-Amerika országaiban, valamint Ausztráliában és Új-Zélandon. Nemzetközi turistaérkezések száma régiónként és országonként

Az atlasz érettségi felkészüléshez, felvételihez, egyetemi tanulmányokhoz egyaránt használható. Tankönyvfüggetlen, bármely tankönyvhöz alkalmazható és ajánlott.

 • Kiadás éve, kiadó
  2022 Cartographia
  Lurdy házban lévő boltunk készlete
  Általában van a boltban, ha nincs, akkor kb. 2-3 nap.
  Raktárkészlet
  VAN
Webáruház készítés