Termékek
Fizetési megoldás
Szűrés
A térkép mérete
Kiadás éve, kiadó
Készlet információ
Fórum
Nincsenek témák!
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
8
5
1
5
1
0
Termék részletek


HORVÁTORSZÁG ÚTIKÖNYV ÉS TÉRKÉP 2005-2006

-33%
HORVÁTORSZÁG ÚTIKÖNYV ÉS TÉRKÉP 2005-2006
2 990 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2020.06.05   A készlet erejéig!
Ez az útikönyv azért született, hogy naprakész információkkal és hasznos tudnivalókkal segítse mindazokat, akik Horvátországba készülnek. Ezzel együtt azt a célt is szolgálja, hogy kedvet csináljon egy olyan ország megismeréséhez, amelyik a magyarok kedvelt úti célja volt már a zordabb évtizedekben is. Az új Horvátország-útikönyvre azért is van szükség, mert a kilencvenes évtizedben igen sok változás - rendszerváltozás, háború stb. ment végbe déli szomszédunk életében. Ezért azokra is gondoltunk


A könyv a horvátországi régiókat történeti alapon különíti el. Ez hagyományos felosztásban Szlavónia, Közép-Horvátország és Dalmácia. Ehhez kapcsoltuk hozzá a regionális tudatáról ismert, és a magyarok által nagy kedvvel látogatott Isztriát.
Az általános fejezetekben a mai Horvátország kultúráját, szokásait, gazdasági törekvéseit foglaljuk össze. Különös figyelmet szenteltünk az ország kulturális és természeti örökségének, amelyre mindenki egyformán büszke. Több helyütt kitértünk arra, hogy bizonyos kérdésekrõl hogyan vélekednek a horvátok. De szeretnénk elkerülni azt, hogy ezt bárki úgy értse: minden horvát így gondolja.
Arra törekedtünk, hogy hasznos és praktikus tanácsainkkal (hol lehet ingyen parkolni, olcsón és jól enni stb.) mindenkinek a segítségére legyünk. A nagyobb városokhoz térképet is mellékeltünk. Ezekre vigyázni kell, ha esik az esõ. A könyvben elhelyezett országtérkép viszont vízhatlan: nyári-viharok idején is nyugodtan kiteríthetjük.
Webáruház készítés