Termékek
Fizetési megoldás
Hírlevél
Fórum
Nincsenek témák!
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
1
0
1
6
3
7
8

Termékek


Magas-Tátra Rother túrakalauz - A legszebb túrák a hegység szlovák és lengyel oldalán
Magas-Tátra Rother túrakalauz -  A legszebb túrák a hegység szlovák és lengyel oldalán

- 51 válogatott félnapos, egynapos és kétnapos túraleírás

- 51 GPS nyomvonal

- 50 mini turistatérkép 1:50 000 és 1:75 000 méretarányban

- 50 magasságdiagram

- 2 áttekintő térkép 1:200 000 és 1:350 000 méretarányban

A túrák a Magas-Tátra szlovákiai részébe, valamint a lengyelországi Zakopane hagyományos üdülőhelye körüli területre vezetnek.

 

A túraajánlatok között mindenki találhat kedvére valót: egyszerű sétát a sziklaóriás lábainál, kényelmes kirándulást a tengerszemekhez, igényes és megerőltető gerinctúrát vagy csúcsmászást, ahol a kezeink segítségére is szükség lehet. A túrák a Magas-Tátra szlovákiai részébe, valamint a lengyelországi Zakopane hagyományos üdülőhelye körüli területre vezetnek.

A Rother túrakalauz minden egyes túraajánlatához tartozik egy rövid tájékoztató az összes lényeges adattal, egy térképrészlet az útvonal megjelölésével és egy részletes útleírás. Ezenkívül minden túrához GPS-nyomvonalak is letölthetők a Bergverlag Rother honlapjáról. A kalauz magyar nyelvű kiadásának leírásaiban a földrajzi nevek magyar változatai olvashatók, kiegészítve a terepen, a térképeken és a metszeteken használt szlovák, illetve lengyel névalakokkal. A kalauz névmutatója a könyvben megjelenő összes földrajzi nevet tartalmazza, ahol a lengyel és szlovák nevek magyar megfelelőjükre mutatnak. 

 


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés