Termékek
Fizetési megoldás
Szűrés
A térkép mérete
Kiadás éve, kiadó
Készlet információ
Fórum
Nincsenek témák!
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
8
0
0
2
9
4
Termék részletek


Szekszárd, Bátaszék - hajtogatott várostérkép

Szekszárd, Bátaszék - hajtogatott várostérkép
 • Szekszárd, Bátaszék - hajtogatott várostérkép
990 Ft

Szekszárd, Bátaszék hajtogatott térkép
Méretarányok: Szekszárd: 13 500, Bátaszék: 10 000

2017.

A térképen a tömegközlekedés és a kerékpárutak is feltüntetésre kerültek. Így Ön bármilyen közlekedési eszközt választ, a térképen könnyen megtervezheti az útvonalat. A fontosabb középületeket kiemeltük, az egészségügyi, oktatási intézményeket piktogrammal jelöltük, hogy a térkép használóit segítsük a minél pontosabb tájékozódásban. Az idelátogatók a turisztikai látnivalókat is könnyedén megtalálják a térkép alapján. A parkolók és benzinkutak ábrázolása nagyon hasznos az autósok számára.

Házszámozott várostérképünkön az egyirányú utcákat is feltüntettük, ami a könnyebb közlekedést segíti. Várostérképünk jól mutatja a település kapcsolati viszonyait környezetével.

 • Naprakész információs térkép 2008-as kiadás,méretarány 1:15000

  Nevezetességek, múzeumok, kerékpárutak, tömegközlekedés, házszámozás,ipari parkok - mindez együtt a hivatalos várostérképen.

  A várostérkép a teljesség igényével készült, szerepel rajta Csala, a 8-as főút közelében található Várkapu Ipari Park, és számos olyan új autóbusz-megállóhely, vagy kisebb autóbusz-pályaudvar, amelyet a multinacionális cégek dolgozóinak hoztak létre.
  A térkép a székesfehérvári önkormányzat közreműködésével készült, ezért az önkormányzat a város hivatalos térképének nyilvánította.

 • Kiadás éve, kiadó
  2017 Stiefel
  Készlet információ
  Van a boltban
Webáruház készítés