DECEMBERI NYITVATARTÁS

DEC. 01-23-ig

HÉTKÖZNAP 10-18

SZOMBAT 10-14

VASÁRNAP DEC. 12. 10-14

VASÁRNAP DEC. 19. 10-14

Termékek
Fizetési megoldás
Hírlevél
Szűrés
A térkép mérete
Kiadás éve, kiadó
Készlet információ
Fórum
Nincsenek témák!
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
9
3
9
4
2
8
Termék részletek


Sörmentén Prága útikönyv - KIÁRUSÍTÁS

-67%
Raktárkészlet: VAN
Sörmentén Prága útikönyv - KIÁRUSÍTÁS
 • Sörmentén Prága útikönyv - KIÁRUSÍTÁS
2 980 Ft
Akció: 990 Ft
Kezdete: 2021.07.09   A készlet erejéig!

    Magyar nyelvű sörös utikaluz Prága felfedezéséhez (2005)

    A Hibernia kiadó gondozásában megjelent sörkalauzok a legjelentősebb európai sör-fővárosokat egy újabb dimenzióból mutatják be. A történelem egyfajta lenyomataként is tekinthető sörözők még az adott város lakosait is más ízekkel, újabb színekkel gazdagíthatják – az odavetődő turisták pedig majd’ minden érzékszervükkel meggyőződhetnek arról, hogy a szerzők mennyire jártasak az adott témában.

     Ez a kiadvány régi hiányt pótol a maga műfajában: magyar szerzők mutatják be Európa egyik legszebb és leghangulatosabb városát, annak ismert és kevésbé ismert sörözőit valamint a remek italokat.Egy prágai séta feledhetetlen élményt jelent a műemlékek csodálóinak éppúgy, mint az örök szomjazóknak. Az össze nem téveszthető sörözők legendája, címjegyzéke, a kocsmai anekdoták gyűjteménye szájról szájra terjed.

   A könyv célja nem csak az, hogy elkalauzolja a bolyongót korsótól korsóig Prágában, hanem az is: az ízek harmóniája mellett – és két söröző között – figyeljenek fel a város sok évszázados kulturális értékeire, finom és apró részleteire is.A könyv készítői nemcsak a sörök barátainak ajánlják a művet, hanem minden olyan látogatónak, aki számára egy ország vagy város megismeréséhez hozzátartozik a helyi ételek és az italok kipróbálása is.

 • ISBN
  9789637617010
  Kiadás éve, kiadó
  2005. Hibernia
  Készlet információ
  A készlet erejéig.
  Raktárkészlet
  VAN
Webáruház készítés