DECEMBERI NYITVATARTÁS

DEC. 01-23-ig

HÉTKÖZNAP 10-18

SZOMBAT 10-14

VASÁRNAP DEC. 12. 10-14

VASÁRNAP DEC. 19. 10-14

Termékek
Fizetési megoldás
Hírlevél
Szűrés
A térkép mérete
Kiadás éve, kiadó
Készlet információ
Fórum
Nincsenek témák!
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
9
3
9
4
2
5
Termék részletek


RÓMA útikönyv

-50%
RÓMA útikönyv
3 990 Ft
Akció: 1 995 Ft
Kezdete: 2021.07.03   A készlet erejéig!

Útikönyv, új térkép- és fotóillusztrációkkal.

Télen nyáron, tavasszal és ősszel, azaz EGÉSZ ÉVBEN!

Róma, az örök város, minden turista egyik álma! A páratlan szépségű látnivalók évezredes találkozója.

 

Róma lüktető modern nagyváros, és a történelem levegőjével átitatott csodálatos, hatalmas múzeum egyszerre. Rómát látni kell, és minden évben — EGÉSZ ÉVBEN!— turisták tömege látni is akarja.

Ez egyben ennek az útikönyv előnye is! Egész évben szükség van rá!

Útikönyvünk részlettérképek alapján ismerteti a város látnivalóit, melyek a jelzések alapján könnyen azonosíthatók.

 Részletes útikalauz felöleli a város összes idegenforgalmi szempontból érdekes látnivalóját, beleértve a városból könnyen elérhető környékbeli településekéit is. A kötet Ajánlatok fejezetében az egy napra érkezők, vagy átutazóktól a több napig itt tartózkodókig többféle, napokra bontott programajánlat található. A látnivalók visszakeresését szolgálja a Tárgymutató, melynek segítségével a számunkra érdekes nevezetesség kikereshető az ábécé-rendben felsoroltak közül. A Gyakorlati tudnivalók meglehetősen bő fejezetében az utazásról, a városi közlekedésről, szállodákról és szállásokról, múzeumokról és kiállítóhelyekről, éttermekről és étkezésről tájékozódhat az olvasó. Ez utóbbit kis gasztronómiai szótár egészíti ki.

Útikönyvünk igazodik a magyar utazók igényeihez és szokásaihoz.

A turista-információk figyelembe veszik a kispénzű látogatók lehetőségeit csakúgy, mint a tehetősebb honfitársaink igényeit. Az információs részben sok helyen megtalálhatják a címeken kívül az internetes elérhetőségeket is.

Roma – caput mundi,  azaz a Város a világ közepe. „Minden út Rómába vezet”. Az ókortól a legújabb korig áhított célpontja volt a történelem és a művészetek szerelmeseinek, az utazóknak, turistáknak, s mint a keresztény világ központja, a zarándokoknak egyaránt. Különös dolog látni egy mai, nyüzsgő nagyvárost, mely az antik világ emlékei, diadalívek, romkertes fórumok, monumentális fürdőromok, román, reneszánsz és barokk templomok, elragadó középkori terecskék között éli mindennapi életét.

Könyvünk praktikus útitárs, mely mindenhová elkalauzolja a csodákban gyönyörködni, nyaralni, kalandozni és szórakozni vágyó magyar turistát.

Télen nyáron, tavasszal és ősszel, azaz EGÉSZ ÉVBEN!

 • ISBN
  9789639331317
  Kiadás éve, kiadó
  Dekameron
  Készlet információ
  Általában van a boltban, ha nics, akkor kb. 1 hét.
Webáruház készítés