Fizetési megoldás
Szűrés
A térkép mérete
Kiadás éve, kiadó
Készlet információ
Fórum
Nincsenek témák!
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
7
9
8
5
6
1
Termék részletek


Barangolás Magyarországon társasjáték

Barangolás Magyarországon társasjáték
  • Barangolás Magyarországon társasjáték
7 990 Ft

Ismerd meg te is Magyarországot egy interaktív és egyben oktató tartalmú társasjáték segítségével, amellyel garantáltan olyan ismereteket szerezhetsz, amelyeket az iskolában is hasznosítani tudsz.

A Barangolás Magyarországon társasjáték segítségével minden olyan tudást megkaphatsz, ami hazánk kapcsán az alapvető műveltséghez elengedhetetlen, és mindezt játékos formában, kicsik és nagyok igényeihez igazított tartalommal.

A játék során kártyák húzásával kell bizonyítanod azt, hogy te már mindent tudsz drága szülőhazádról, de miközben a feltett kérdésekre válaszolsz, illetve a szórakoztató és szellemes feladványok megoldásán töröd a fejedet, rengeteg friss ismeretet szerezhetsz Magyarország csodálatos tájairól, régióiról és legfontosabb nevezetességeiről.

Minden helyes választ és teljesített kihívást követően egy kirakós lesz majd a jutalmad, amelyekkel kirakhatod Magyarország térképét. Akinek először sikerül összegyűjtenie a puzzle minden darabkáját, az nyeri meg a játékot.

A Barangolás Magyarországon társasjáték ideális választás mindenkinek, aki szeretné alaposabban megismerni hazája történelmét és természeti földrajzát a leghíresebb nevezetességek és látványosságok által.

A legnagyobbak felfrissíthetik emlékeiket, a legkisebbek pedig olyan tudásra tehetnek szert, amit nem csak a mindennapokban, hanem az iskolában is kamatoztatni tudnak majd. A társasjáték segítségével garantáltan csupa móka és kacagás lesz a tanulás, a korosztályok szerint elosztott kérdéseknek köszönhetően akár többszöri újrajátszás esetén is.

Tartozékok: 1 db pörgetős játéktábla, 3 kártyacsomag 300 változatos feladvánnyal és megoldásaikkal, 3 szett puzzle, játékszabály.

  • Készlet információ
    Általában van a boltban, ha nics, akkor kb. 1 hét.
Webáruház készítés