Termékek
Fizetési megoldás
Hírlevél
Szűrés
A térkép mérete
Kiadás éve, kiadó
Készlet információ
Fórum
Nincsenek témák!
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
9
4
6
1
0
5
Termék részletek


Magyarország fürdőtérképe - hajtogatott

Raktárkészlet: NINCS
Magyarország fürdőtérképe - hajtogatott
 • Magyarország fürdőtérképe - hajtogatott
990 Ft
ELFOGYOTT!

KIFUTÓ TERMÉK!

Magyarország különleges turisztikai vonzereje, hogy rendkívül gazdag termálvizekben: Izland után Magyarországon van a legnagyobb felszíni termálvízkészlet a világon. Hazánkban lényegesen kisebb mélységből nyerhető termálvíz, mint a legtöbb országban. A gyógyvizes hőforrások az ország valamennyi régiójában előfordulnak és számos gyógyfürdőt táplálnak. Budapest a világ egyetlen gyógyfürdőkkel rendelkező fővárosa. Magyarországon 91 államilag elismert gyógyfürdő-létesítmény működik, amelyek a fürdőkezeléseken kívül a terápiás lehetőségek teljes skáláját (gyógytorna, masszázs, elektroterápia, iszapkezelések stb.) is biztosítják.

A gyógyfürdők mellett egy sor kiváló termálfürdő kínál pihenési és felfrissülési lehetőségetMagyarország első fürdőtérképe szemléletesen mutatja be a gyógy- és termálfürdők elhelyezkedését, az ott igénybe vehető szolgáltatásokat és a vizek gyógyhatását.

A térkép Magyarország Fürdőszövetségével karöltve jött létre, hogy Ön könnyen megtalálja a kikapcsolódásra alkalmas fürdőket.

 • ISBN
  9789639939585
  A térkép mérete
  100*70 cm
  Kiadás éve, kiadó
  2016 Stiefel
  Készlet információ
  Elfogyott
  Raktárkészlet
  NINCS
Webáruház készítés