Fizetési megoldás
Szűrés
A térkép mérete
Kiadás éve, kiadó
Készlet információ
Fórum
Nincsenek témák!
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
8
4
3
7
4
2
Termék részletek


Magyar történeti emlékek a Kárpát-medencében falitérkép 160*120 cm - laminált, faléces

Magyar történeti emlékek a Kárpát-medencében falitérkép 160*120 cm - laminált, faléces
  • Magyar történeti emlékek a Kárpát-medencében falitérkép 160*120 cm - laminált, faléces
36 000 Ft

Mérete:160*120 cm.

Falitérkép, fóliázott-lécezett kivitelben.

A térkép mindkét oldalon nyomtatott. Nagy szakítószilárdságú, írható felületű fóliabevonat, valódi keményfa lécezés garantálja a hosszú élettartamot. Vízbázisú filctollakkal írható, lemosható. Újraoldható ragasztóval képek, jelek is felragaszthatók, ezzel interaktív használatra is alkalmas.

  • A magyar történeti emlékeket bemutató térképünk átlépve hazánk jelenlegi határait, áttekintést nyújt a Kárpát-medencében ma még megtalálható emlékhelyekről. A több mint 80 emlékhelyet annak kisméretű képe és a hozzá tartozó felirat jelzi a térképen. Ismerje meg a Kárpát-medence magyar szempontból fontos emlékeit, és utazásakor ne feledje meglátogatni őket! Segítsen diákjainak, hogy megismerhessék ezeket az emlékeket!

    A térkép másik oldalán egy magyar művelődéstörténeti áttekintő található az ország kiemelkedő vezetőivel, időegyenessel. Külön kitér az építőművészet emlékeire a történelmi Magyarországon. A kétoldalas tabló a legfontosabb ismeretek tárháza! A falitérkép jól használható a honismeret, a történelem, a művészettörténet és a földrajz tanításához is.

    Kisméretű, kemény fóliával bevont íróasztali könyöklő változatban is kapható, hogy a gyerek ugyanazt lássa maga előtt a padon, amit a nagy falitérképen. Filctollal, kivágott képekkel kitűnően használható interaktív oktatáshoz is.

  • A térkép mérete
    160*120 cm
Webáruház készítés