Termékek
Fizetési megoldás
Szűrés
A térkép mérete
Kiadás éve, kiadó
Készlet információ
Fórum
Nincsenek témák!
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
7
9
8
5
6
1
Termék részletek


MONTENEGRÓ útikönyv

MONTENEGRÓ útikönyv
4 450 Ft

Útikönyvünk a ma talán - méltán - legnépszerűbb, pompás túrista és nyaraló paradicsomba, Európa egyik legváltozatosabb, gyönyörű országába invitálja Önöket.

(Írta: Szőnyi Attila)

 

Ez a vadonatúj útikönyv Európa legfiatalabb és egyik legváltozatosabb országába invitálja Önöket. Bemutatja Montenegró varázslatos tájait a Durmitor égbetörő csúcsaitól, a fantasztikus Skodrai-tó mocsárvilágán át egészen az Adriai-tenger kristálytiszta vizű öbleiig. Részletesen taglalja a Kotori-öböl, a Budvai riviéra, valamint a Bari és Ulcinji riviérák ódon hangulatú műemlékvárosait, bemutatja a legjobb strandokat. A szerző – aki személyes helyszíni tapasztalatai alapján írta az útikönyvet – nagy gondot fordított arra, hogy a népszerű tengerpart mellett Észak- és Közép-Montenegró látnivalói is kellő súllyal szerepeljenek a könyvben. Azokról sem feledkezik meg, akik a nyári főszezonon kívül érkeznek az országba, így tippeket ad a túrázáshoz és ismerteti Crna Gora sípályáit.

A látnivalók ismertetése mellett hasznos információkat és tanácsokat, bő szálláslistát is talál az olvasó a Dekameron Útikönyvek sorozat értékes tagjában.

A kötetet színes fotóanyag és térképillusztráció egészíti ki.

 

  • Kiadás éve, kiadó
    Dekameron
    Készlet információ
    Általában van a boltban, ha nics, akkor kb. 1 hét.
Webáruház készítés