Termékek
Fizetési megoldás
Hírlevél
Szűrés
A térkép mérete
Kiadás éve, kiadó
Lurdy házban lévő boltunk készlete
Fórum
Nincsenek témák!
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
1
0
0
9
7
9
7
Termék részletek


Izland - Rother - angol nyelvű - túrakalauz

Raktárkészlet: NINCS
Izland - Rother - angol nyelvű - túrakalauz
 • Izland - Rother - angol nyelvű - túrakalauz
 • Izland - Rother - angol nyelvű - túrakalauz
 • Izland - Rother - angol nyelvű - túrakalauz
5 900 Ft

Angol nyelvű túrakalauz

A legszebb tengerparti és hegyi séták. 63 séta.

Izland, a tűz és jég szigete szinte varázslatos vonzerőt kínál minden természetbarát számára.

Az aktív vulkánok és a hatalmas lávasivatagok közvetlen ellentétben állnak a végtelenül határtalan gleccserrel. A hatalmas vízesések és gejzírek feltűnő benyomást keltenek, akárcsak az egyedülálló növény- és állatvilág.

Ez az egyedülálló ősi vidék felejthetetlen élményeket garantál a természetben, de különleges kihívások elé állítja különösen a túrázót. Nincs olyan kunyhók és ösvények hálózata, mint azt az Alpokban megszokhattuk, és az időjárás is nagyon kiszámíthatatlan lehet.

Gabriele és Christian Handl, az izlandi túrakalauz két szerzője kiválasztott, biztonságos és megbízhatóan leírt ösvényeken vezetik az olvasót Izland azon természeti szépségeihez, amelyek csak a túrázók számára elérhetőek.

Ide tartozik a rövid, lenyűgöző séták leírása, valamint az egy vagy több napig tartó kirándulásokra vonatkozó ajánlások. A javasolt sétákhoz mellékeljük az útvonal pontos leírását, az útvonal lefutását bemutató térképrészleteket és tájékoztató magassági profilokat; a színkóddal jelölt nehézségi fokozat megkönnyíti a választást.

Számos jelölés és tipp készíti fel a túrázót Európa legészakibb országának jellegzetes vonásaira. A lenyűgöző fotók ösztönzést adnak a közelgő sétáló nyaraláshoz.

A sétakalauznak ez az ötödik kiadása teljesen átdolgozásra került, és ezen kívül nyolc új séta került bele. Ezenkívül az összes sétát GPS-adatokkal látják el, amelyek letölthetők.

 • ISBN
  9783763348022
  Kiadás éve, kiadó
  2019 Bergverlag Rother
  Lurdy házban lévő boltunk készlete
  Általában van a boltban, ha nincs, akkor kb. 1 hét.
  Raktárkészlet
  NINCS
Webáruház készítés