Termékek
Fizetési megoldás
Szűrés
A térkép mérete
Kiadás éve, kiadó
Készlet információ
Fórum
Nincsenek témák!
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
7
9
8
5
3
9
Termék részletek


INDIA útikönyv

INDIA útikönyv

REMEK KALANDOK EGY MESÉS VILÁGBAN

HÁTIZSÁKKAL, VONATTAL, és egy feleséggel…

Útiélmény regény

Mit is hát ez a csodás világ, India?

Csodával határos módon még működő ócska autók, motorok, folyamatos tülkölés, mindent felfaló kecskék, ruhád szélét ráncigáló, kitartóan kéregető asszonyok és gyerekek, állandó testközelség…, emberek, emberek mindenütt! Keressük az érveket, amik egy ilyen utazás mellett szólhatnak! Talán az ottani emberek mosolya, kedvessége, az a naiv természetesség, ahogy a kamerád elé állnak, talán  a közvetlenség, Talán az ételeik, amiknek az ízét, illatát a hazatérésed után is még napokig fel tudod idézni? Talán az, hogy ott mintha mindig ünnep és karnevál volna, ahol az emberek – különösen az asszonyok – színpompás nemzeti viseletet hordanak hétköznap is? Talán a különlegesebbnél különlegesebb műemlékek, melyeket olyan mennyiségben láthatsz ott, mint sehol másutt a világon?

Igen, mindez együtt olyan varázslatot teremt, amiben még a negatív élményeknek is fontos helyük van és az egész egy hihetetlen és csak Indiában lehetséges időutazással ajándékoz meg: olyannal, mintha egyik napról a másikra visszakerülnél a középkorba, de annak egy furcsa változatába, ahol vannak autók, repülők és internet is.

A szerző egy pompás, szórakoztató kötettel kényezteti olvasóit. Olvasmányos stílusban mutatja be ezt a mesés, keleti, egzotikus úticélt.  Személyes hangvételben taglalja  Indiát és az általa meglátogatott, csodálatos látnivalóit, mégpedig úgy, hogy miként utazhatunk – az általa személyesen is kipróbált módonutazási irodák bevonása nélkül, saját szervezésünkben. 

 

 

  • Kiadás éve, kiadó
    Dekameron
    Készlet információ
    Általában van a boltban, ha nics, akkor kb. 1 hét.
Webáruház készítés