Termékek
Fizetési megoldás
Szűrés
A térkép mérete
Kiadás éve, kiadó
Készlet információ
Fórum
Nincsenek témák!
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
7
9
8
7
9
8
Termék részletek


Miért éppen ...Izland?

Miért éppen ...Izland?
1 990 Ft

Oldalszám: 164 oldal
Megjelenés: 2015. június 11.
Méret: 165 mm x 118 mm x 12 mm

 

Arra gondoltam, mesélhetnék neked arról - amikor gesztenyebarna hajam színe már megfakul -, milyen az élet Izlandon. Arról, hogy ott az élet szép, édes, mint a fahéj.

Olvastam, hogy a szavak valóságot teremtenek. Vadregényes, zabolátlan, kies. Izland épp ilyen. Már életem derekán jártam, mikor az utazás arra tanított: kevés idő is elég ahhoz, hogy megismerd a világot. Addig megszállottan kutattam érzéseket, szenvedéllyel vágytam az ízeket.

Míg a viszontlátás öröme beteljesül, mindent megmutatok Neked e köteten keresztül. Hogy mit jelent a természet harapása a tájba, s hogy miként fest a színes hegyek országa. Hogy egy csendes vizű gejzírforrásban ázva miként nyílik meg tudatod a környezet befogadására. Hogyitt a nyugovóra térő telihold utolsó, sovány fénycsóvája a lelkedben élénken pislákoló fényt gyújt.

Fogadd szeretettel e kötetet, mint képeslapot - s miközben soraimat olvasod és a hangomat hallod, minden kérdésedre válaszolok. Hogy miért éppen Izland, ahol a boldogságtól a gondolatok körbe-körbe járnak? Mert távol a város zajától biztonságban vagy.

 • ISBN
  9786158025102
  Kiadás éve, kiadó
  2015
  Készlet információ
  Van a boltban
Webáruház készítés