Termékek
Fizetési megoldás
Hírlevél
Szűrés
A térkép mérete
Kiadás éve, kiadó
Készlet információ
Fórum
Nincsenek témák!
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
9
4
6
1
1
1
Termék részletek


Érd - hajtogatott várostérkép

Érd - hajtogatott várostérkép
 • Érd - hajtogatott várostérkép
990 Ft
Érd város hivatalos térképe
Mératarány: 1:12 500   Méret kihajtva: 100×70 cm

Kidadási év: 2010

 A fontosabb középületeket kiemeltük, az egészségügyi, oktatási intézményeket piktogrammal jelöltük, hogy a térkép használóit segítsük a minél pontosabb tájékozódásban. Az idelátogatók a turisztikai látnivalókat is könnyedén megtalálják a térkép alapján. A parkolók és benzinkutak ábrázolása nagyon hasznos az autósok számára.
 • Kiadás éve: 2012
  Méretarány (települések): 1:15 000

  Egy újabb minőségi várostérkép a Stiefeltől!

  A fontosabb középületeket kiemeltük, az egészségügyi, oktatási intézményeket piktogrammal jelöltük, hogy a Mezőtúr és Túrkeve város térkép használóit segítsük a minél pontosabb tájékozódásban. Az idelátogatók a turisztikai látnivalókat is könnyedén megtalálják a térkép alapján. A parkolók és benzinkutak ábrázolása nagyon hasznos az autósok számára.

  Külön térképen ábrázoltuk Mezőtúr belvárosát, illetve Túrkeve külterületeit is (a tanyák jelölésével), ami nagyban hozzájárul a térkép használhatóságához. A két település környezetét a Mezőtúri kistérség térképe mutatja be.

  Praktikus méretaránya (1:15 000) lehetővé teszi, hogy minden jól látható legyen részleteiben, de a teljes város is könnyen áttekinthető. A modern, barátságos színezésű térkép a települések önkormányzatának szakmai segítségével készült.

 • ISBN
  9789639939257
  Kiadás éve, kiadó
  2010 Stiefel
  Készlet információ
  Van a boltban
Webáruház készítés