Termékek
Fizetési megoldás
Szűrés
A térkép mérete
Kiadás éve, kiadó
Készlet információ
Fórum
Nincsenek témák!
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
8
0
0
2
9
4
Termék részletek


ÉSZTORSZÁG útikönyv

ÉSZTORSZÁG útikönyv
A Baltikum teteje - így is nevezhetnénk, hiszen itt találjuk a Suur Munamägi mindössze 318 méteres csúcsát.

 

 

A Baltikum teteje - így is nevezhetnénk, hiszen itt találjuk a Suur Munamägi mindössze 318 méteres csúcsát, amelynek környezete a sífutás nagy központja. A főrávos, Tallinn vonzereje az óváros kiváló állapotban lévő bástyáinak köszönhető, amelyen belül pompás középkori céh-épületek sorakoznak. Finnugor nyelvrokonaink nagyon kedvesen gondolnak a magyarokra, ami a vendégszeretetükben is érződik. Fontos turisztikai célpont a két nagy sziget, Hiiumaa és Saaremaa, ez utóbbin a meteor krátereket is felkereshetjük. Az ország keleti részét két nagy tó uralja. Az Európában is jelentős méretű Peipusz-tó partján régi, csendes halászfalvakban sétálhatunk. Innen csak 30 kilométer Tartu, a történelmi püspöki székhely és egyetemi város.

Kitűnően eligazító ismereteket, nyújtó, praktikus, pontos, nélkülözhetetlen tudnivalókat tartalmazó útikönyv, amely megismertet minket minden látni- és tudnivalóval. A tájékozódást gazdag fotóanyag és térkép-illusztráció segíti. Az áttekinthető, jó felépítés lehetővé teszi a könnyű használatát.

Magyar turisták számára készült, az ő igényeik, lehetőségeik figyelembevételével, egyaránt gondolva mind a szerényebb, mind pedig a gazdagabb  lehetőséggel rendelkezőkre egyaránt!

 

  • Kiadás éve, kiadó
    Dekameron
    Készlet információ
    Általában van a boltban, ha nics, akkor kb. 1 hét.
Webáruház készítés