Termékek
Fizetési megoldás
Hírlevél
Szűrés
A térkép mérete
Kiadás éve, kiadó
Készlet információ
Fórum
Nincsenek témák!
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
9
4
5
5
9
4
Termék részletek


Ciprus autótérkép

Raktárkészlet: NINCS
Ciprus autótérkép
 • Ciprus autótérkép
 • Ciprus autótérkép
4 990 Ft
Méretarány 1:140 000
Kétoldalas szakadásálló és vízálló kivitel.

Ciprus egy kedves mediterrán sziget; népszerű turisztikai célpont az európaiak számára. Ez egy történelmi emlékekben rendkívül gazdag sziget, gyökerei a föníciai időkig nyúlnak vissza. Politikailag a sziget két részre oszlik: török ​​ellenőrzés alatt álló Észak-Ciprusra és az EU-tag Ciprusra, a sziget déli kétharmadára.
A legtöbb utazás a déli részre vezet, számos üdülőhelyi szálloda és strand sorakozik a parton. Ez a sziget gazdaságilag legfejlettebb része is, mivel az északi részt Törökország kivételével senki sem ismerte el, amely továbbra is jelentős katonai jelenlétet tart fenn az általuk ellenőrzött területeken. A turisták biztonságosan haladnak át Nicosia „zöld zónáján” délről északra és vissza. Az északi rész véleményem szerint egyszerűen azért érdekes, mert kevésbé látogatott.
Amikor a szigetet felkerestük, hogy felkutassuk, időnk nagy részét hegyes utak és érdekes falvak (és esetenként katonai előőrsök) felfedezésével töltöttük, de soha nem éreztük magunkat fenyegetve, és senki sem zaklatott minket. Számomra a sziget legizgalmasabb része a nagyon vitatott Famagusta városrész volt, közvetlenül a határon, amely ma egy elhagyott város.
Elég sokat tudtunk barangolni, mielőtt a török ​​katonák elhessegettek minket.
A politikától függetlenül a sziget bárki számára álomüdülőhely.
Igyekeztünk igazságosak lenni e megosztott sziget mindkét oldalával szemben; csodálatos hely felfedezésre vagy a tengerparti pihenésre - északon vagy délen!
 • ISBN
  9781771291712
  Kiadás éve, kiadó
  2021 ITM
  Készlet információ
  Rendelhető. Szállítás kb. 3-10 munkanap.
  Raktárkészlet
  NINCS
Webáruház készítés