Termékek
Fizetési megoldás
Hírlevél
Szűrés
A térkép mérete
Kiadás éve, kiadó
Készlet információ
Fórum
Nincsenek témák!
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
9
3
2
1
1
9
Termék részletek


BÉCS útikönyv

-50%
BÉCS útikönyv
2 990 Ft
Akció: 1 495 Ft
Kezdete: 2021.07.03   A készlet erejéig!

Bemutatja Bécs világhírű látnivalóit, az izgalmas és kihagyhatatlan turistacélpontokat. Nélkülözhetetlen tudnivalókat, kitűnően eligazító ismereteket, információkat nyújt. Szerzők: Daniela Gottlieb és Belényi Dániel

 

A tehetséges szerzőpáros, akik egyben unokatestvérek is, a Bécsben élő Daniela Gottlieb és a budapesti Belényi Dániel e vadonatúj útikönyve kifejezetten a magyar turisták számára készült.

Bemutatja Bécs világhírű látnivalóit, az izgalmas és kihagyhatatlan turistacélpontokat. Nélkülözhetetlen tudnivalókat, kitűnően eligazító ismereteket, információkat nyújt. Többek között megismertet a város történelmével, híres személyiségeivel, közlekedésével,  kulturális életével, színház-, mozi- és koncertlátogatási, valamint sportolási lehetőségivel. Szálláshelyeket ajánl. Tippeket ad a vásárlási lehetőségek felderítéséhez, s még számos hasznos dologra hívja fel a figyelmet.

Praktikus, pontos, jól használható. A kötetet  friss fotóanyag és térkép-illusztráció, valamint — a közlekedés megkönnyítése érdekében, — a város metró és egyéb tömegközelekedési eszközeinek térképe  teszi teljessé.

Ausztria fővárosa az európai kultúra egyik legjelentősebb központja, mely hatalmas történelmi múlttal és egy mindenre nyitott multikulturális jelennel rendelkezik. Vonzereje az egész világra kiterjed, de a magyar turisták számára a közelség és a szoros történelmi kötődés miatt különösen és kiemelten vonzó célpont. Egyúttal a zene fővárosa is, melyet Beethoven és Mozart neve fémjelez, telis tele van csodálatos palotákkal, gazdag gyűjteményeket bemutató múzeumokkal, csodálatos látnivalók tömkelegével. (Hofburg, Stephansdom, Schönbrunn, Opera, Spanyol Lovasiskola, Belvedere, Práter stb.)

Ugyanakkor Bécs modern, lüktető, izgalmas metropolisz is, ahol a látnivalókkal eltelt turista kedvére pihenhet, szórakozhat, vagy éppen remekül vásárolgathat!

A kötet, a színes térkép,- és fotóillusztrációval, valamint A METRÓ és más gyorsútvonalak TÉRKÉPÉVEL is segíti a minél élvezetesebb túrista élményt.

 • ISBN
  9789639331309
  Kiadás éve, kiadó
  Dekameron
  Készlet információ
  Általában van a boltban, ha nics, akkor kb. 1 hét.
Webáruház készítés