Fizetési megoldás
Szűrés
A térkép mérete
Kiadás éve, kiadó
Készlet információ
Fórum
Nincsenek témák!
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
8
4
3
7
0
3
Termék részletek


A magyar nép vándorlása és a Honfoglalás 100*70 cm - laminált, faléces

A magyar nép vándorlása és a Honfoglalás 100*70 cm - laminált, faléces
 • A magyar nép vándorlása és a Honfoglalás 100*70 cm - laminált, faléces
16 200 Ft

Mérete:100*70 cm.

Falitérkép, fóliázott-lécezett kivitelben.

 

 

Nagy szakítószilárdságú, írható felületű fóliabevonat, valódi keményfa lécezés garantálja a hosszú élettartamot. Vízbázisú filctollakkal írható, lemosható. Újraoldható ragasztóval képek, jelek is felragaszthatók, ezzel interaktív használatra is alkalmas.

 

 • Hogyan jutottak őseink a Kárpát-medencébe, hol telepedtek le a törzsek, milyen népeket találtak itt? Hogyan befolyásolta a növényzet és a domborzat a vándorlást? Hol voltak a törzsi szálláshelyek és a legfontosabb csaták? Merre vezetett a kalandozások útvonala?

  Ezek a fő témái ennek a látványos, iskolai falitérképnek. Külön érdekesség a honfoglaláskori vízrajz, az azóta eltűnt tavak és mocsarak feltüntetése.

  A falitérkép különlegessége a magyar törzsek Anonymus-féle vándorlási útvonalának ábrázolása és László Gyula eredeti rajzai, amelyek elképzelhetővé teszik az akkori életet.

  A térkép mindkét oldalon nyomtatott. Nagy szakítószilárdságú, írható felületű fóliabevonat, valódi keményfa lécezés garantálja a hosszú élettartamot.Vízbázisú filctollakkal írható, lemosható. Újraoldható ragasztóval képek, jelek is felragaszthatók, ezzel interaktív használatra is alkalmas.

 • A térkép mérete
  100*70 cm
Webáruház készítés