Fizetési megoldás
Szűrés
A térkép mérete
Kiadás éve, kiadó
Készlet információ
Fórum
Nincsenek témák!
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
8
4
3
7
4
2
Termék részletek


A Rákóczi-szabadságharc falitérkép 160*120 cm - laminált, faléces

A Rákóczi-szabadságharc falitérkép 160*120 cm - laminált, faléces
 • A Rákóczi-szabadságharc falitérkép 160*120 cm - laminált, faléces
36 000 Ft

Mérete:160*120 cm.

Falitérkép, fóliázott-lécezett kivitelben.

A térkép mindkét oldalon nyomtatott. Nagy szakítószilárdságú, írható felületű fóliabevonat, valódi keményfa lécezés garantálja a hosszú élettartamot. Vízbázisú filctollakkal írható, lemosható. Újraoldható ragasztóval képek, jelek is felragaszthatók, ezzel interaktív használatra is alkalmas.

 • A 300 éves évfordulóra készült el a 160 x 120 cm-es új, kétoldalas térkép, mely a szabadságharcot és Rákóczi államát mutatja be.

  A 300 éves kerek évforduló ellenére méltatlanul kevés szó esik népünk egyik legjelentősebb szabadságharcáról, a Rákóczi-féle szabadságharcról. Kiadónk új térképével jelentőségéhez méltóan kívánja megismertetni a diákokkal a szabadságharc eseményeit és Rákóczi államát. A Magyarországi Konföderációt és az Erdélyi Fejedelemséget bemutató részletes térkép színezése és jelölései rendkívül sok információt hordoznak. A két melléktérkép, melyek a Magyar Királyság népei és a Rákóczi birtokok területi megoszlását mutatják be, a történelmi eseményeket előidéző okok szemléletes magyarázatára adnak lehetőséget.

   

  A térkép hátoldalán két térkép mutatja a szabadságharc hadműveleteit, melyeken a teljes eseménysor nyomon követhető. Az időszalagon nyomon követhetők a szabadságharc előzményei,  különböző szakaszainak eseményei és következményei.

   

  Térképünk olyan átfogó képet nyújt történelmünknek erről a jelentős szakaszáról, melynek közvetítése eddig csak többféle különböző segédeszköz használatával volt lehetséges.

 • A térkép mérete
  160*120 cm
Webáruház készítés